nieuwsbrief
aanmelden
cursusdata
contact

Coaching en extra begeleiding in de zwangerschap

 

 

 Michele Noorland, verloskundige en coach 

 

Na mijn 25 jaar werk als verloskundige kwam ik door omstandigheden in aanraking met het beroep coach. Het was tijd voor een nieuwe stap en zodoende ben ik de opleiding tot coach gaan volgen. Ik coach vrouwen die rondom zwangerschap en moederschaap bepaalde problemen ervaren. Mijn opleiding tot coach en mijn 25 jaar ervaring zorgen ervoor dat ik je goed kan helpen op dit gebied.

 

Dat kan zijn op verschillende vlakken bv:

 

Negatieve bevallingservaring of traumatische gebeurtenis in je voorgeschiedenis.

 

Een negatieve bevallingservaring kan een nare herinnering veroorzaken waardoor je moeite hebt het moederschap op te pakken of dat je niet opnieuw durft zwanger te worden. Het kan ook zijn dat je alweer zwanger bent en heel erg tegen de bevalling opziet, soms zo erg dat je niet durft te bevallen.

 

Of je voelt andere angsten tijdens je zwangerschap, bv angst voor de pijn, angst om het niet aan te kunnen of angst voor de gezondheid van je toekomstige baby.

 

Het moederschap brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en dat kan voor moeders ook onzekerheid of zelfs angst veroorzaken. Daar kan ik ook bij helpen. Ik ga je dan inzicht geven hoe je zelfvertrouwen kunt krijgen.

 

Ik coach door gesprekken met je te voeren. Ik stel je vragen zodat je tot bepaalde inzichten komt over jezelf en over wat je beweegt.

 

Ik stel vragen over het hier en nu en niet over je verleden. Daar is het waar je verder moet.

 

Het eerste gesprek bestaat uit een intake waarbij we elkaar kunnen leren kennen en kijken of ik je kan helpen met het probleem waarvoor je komt. Ik wil dan ook wat administratieve gegevens van je weten. Dit eerste gesprek is kosteloos en duurt ongeveer een half uur. Daarna maken we een afspraak voor een volgend gesprek. Meestal kan ik je helpen met 3-5 gesprekken.

 

Je kunt nog een kijkje nemen op mijn website: www.michelenoorland.nl

 

Je kunt contact opnemen via de mail of telefonisch.

 

E-mail adres: michelenoorland@gmail.com

Telefoon:   06-51194220

 

 

Omdat Michele ook verloskundige is, kan ze al je medische vragen over zwangerschap, bevallen en het moederschap ook beantwoorden. 

 

Tot slot nog wat leestips: “Als bevallen spannend is”, van Lilian Wirken en: “Perfecte moeders bestaan niet”, van Diana Koster

 

Michele komt regelmatig spreekuur doen in onze verloskundige praktijk. Wil je daar gebruik van maken dan kun je haar bellen of mailen.

 

 

 

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523349     info@moriaen.nl