top of page
Moriaen 1-12.jpg

cursus borstvoeding

borstvoeding.png

cursus borstvoeding

 

Wil je straks je baby borstvoeding geven, of voed je tijdens deze zwangerschap nog een kind dan is het goed om te weten dat vertrouwen, de juiste informatie en een goede voorbereiding tijdens de zwangerschap erg belangrijk zijn voor een fijne borstvoedingstijd.

De cursus is bedoeld voor (aanstaande) moeders, hun partners en andere belangstellenden. De cursus bestaat uit twee avonden van 19.30 tot 21.30 uur. Op deze avonden wordt onder andere verteld over de werking van borstvoeding, het aanleggen, hoe je kunt weten dat je kindje genoeg voeding krijgt, de kraamtijd, de periode daarna en het voorkomen en oplossen van problemen. Tevens wordt een korte introductie gegeven over het afkolven en bewaren van moedermelk. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

katja.jpg

De cursus borstvoeding wordt verzorgd door Catja Verbunt. Zij is kraamverzorgende en borstvoedingscoach bij MoriaenKraamzorg met ruime ervaring op het gebied van het geven van borstvoeding.

Waar en Wanneer

De cursus wordt gegeven op twee avonden van 20.00 - 22.00 uur in verloskundigenpraktijk De Moriaen, Markt 21 te Geertruidenberg.

 

Kosten

De kosten bedragen € 47.50 voor twee avonden, inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. Deelname van je partner is gratis.

Voor zwangeren die niet zijn ingeschreven bij De Moriaen bedragen de kosten € 57.50 voor twee avonden, inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. Deelname van je partner is gratis.

bottom of page